Beeldige Bewerkingen

Bij fotobewerking kunt u denken aan het deels of volledig aanpassen of ontwerpen van een afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos, zie de voorbeelden hieronder! Zo kan een bestaande achtergrond worden vervangen of aangepast. Personen of onderwerpen kunnen worden verwijderd of juist toegevoegd. Uit meerdere foto's kan een hele nieuwe compositie worden gemaakt, eventueel aangevuld met nieuwe foto's.

Retouched kan ook een oude en nieuwe foto combineren! In één beeld gevangen hoe de winkelstraat of de werkplaats er vroeger uitzagen, gecombineerd met het hedendaagse beeld. Dat geeft een geweldig en uniek effect. Hiervoor wordt de oude foto zo precies mogelijk nagemaakt voor een zo mooi mogelijke samenvoeging.

Telefoon, Ipad of tablet?

Kijkt u op een telefoon, Ipad of tablet, tap dan op de foto om te wisselen tussen de onbewerkt en bewerkte foto. U ziet langzaam de oude foto verschijnen en na eenmaal tikken de bewerking.

+ Beweeg het kruisje over foto om tussen de bewerkte en onbewerkte versie te wisselen.

Loods
Loods

Deze loods moest in de catalogus van de leverancier, maar was nog niet helemaal afgebouwd. Inmiddels gaat de foto de hele wereld over!

Tim
Tim

Bij Tim de bulten en krassen weggewerkt en de achtergrond is nu een mooi, doorlopend geheel geworden. Zo is het een echt portret!

Honda in style
Honda in style

De motor is helemaal vrijstaand gemaakt (met schaduwrandje) en de standaard verwijderd. Daarna afgedrukt op Xpozer voor een superstrak resultaat!

Stucgevel
Stucgevel

Wat als u de gevel van uw huis wilt laten stucen maar u hebt geen idee hoe het eruit komt te zien? Binnen het uur krijgt u al een hele goede indruk!

Display ingelijst
Display ingelijst

Een afbeelding van een plectrumdisplay, maar nog geen afbeelding compleet met lijst? Dat kan natuurlijk geregeld worden, al zijn het er 500.

Poezen herenigd
Nieuw uitzicht

Is het vanuit een bepaald raam niet mooi? Laat dan een nieuw uitzicht op maat maken. Afgedrukt op wit sticker is het elke dag een plaatje!

Cadillac Ranch
Cadillac Ranch

Een aparte deelbewerking geeft deze foto van de Cadillac Ranch,overigens te koop in de fotoshop een heel ander en bijzonder effect!

Orgelman
De Orgelman

Een paneel voor op een zweefmolen, samengesteld uit losse foto's en omgezet in een olieverfschilderij. Zo is vader weer in zijn vertrouwd omgeving.

Citroën
Citroën

Bij deze foto zijn de storende elementen verwijderd en achtergrond vervangen en iets vervaagd. Zo komt de nadruk wat meer op de personen.

Profielfoto
Sesam Sensation

Naast het aanpassen van een paar bandleden had de opdrachtgever ook het verzoek om de hele onder- en achtergrond te maken als een flitsende dansvloer.

Hondenherberg
Toen en nu

tussen deze twee foto's zitten heel wat jaren, maar de hoofdpersoon en locatie zijn precies hetzelfde! Door ze te combineren ontstaat een unieke foto.

Nienke
Paddock Motel

Deze tot hotel omgebouwde trailer kreeg een nieuwe naam, alleen wilde men weten of de vernieuwde layout goed tot uitdrukking kwam.

Poezen herenigd
Poezen herenigd

Met het samenvoegen van een oudere en recente poezenfoto wordt deze familie weer één! De ogen komen uit weer een andere foto.

Paard en wagen
Paard en wagen

Een man meer of minder op de bok toveren is meestal geen probleem. Tevens is de foto verder geoptimaliseerd (belichting en kleuren).

Kapsalon
Kapsalon

Bij deze oude foto van een kapsalon de complete entree vervangen met een deur uit het huidige pand. Zo is de foto meteen gerestaureerd!